Pentalog vizează recrutarea a 1.000 de specialiști IT. Pandemia aduce flexibilitate 100% în modul de lucru

Pentalog vizează recrutarea a 1.000 de specialiști IT. Pandemia aduce flexibilitate 100% în modul de lucru
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 nov 2021

Pentalog, companie specializată în furnizarea de servicii și soluții digitale la nivel global, își continuă ritmul accelerat de creștere și anunță angajarea a 1.000 de specialiști IT anul viitor, care vor avea flexibilitate 100% în modul de lucru.  

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Totodată, Pentalog vizează pentru 2022 o majorare de peste 30% a business-ului la nivel global, pe fondul accelerării digitalizării și a nevoii companiilor de a dezvolta produse inovatoare, mai ales în zona de sănătate, educație, retail sau e-commerce.  

Securizarea muncii de la distanță CITEȘTE ȘI Securizarea muncii de la distanță

„În acest moment, avem 16 birouri în toată lumea, peste 200 de clienți activi și 300 de proiecte în desfășurare, precum și  planuri concrete de a deschide noi sedii. Pentru 2022 ne-am propus să susținem creșterea de până acum și să ne mărim echipele cu 1.000 de colegi care să contribuie la planurile noastre de viitor în ceea ce privește accelerarea dezvoltării Pentalog la nivel global. Căutăm, în special, programatori PHP, .NET, Java, Mobile, Full- stack și Front-end, dar avem și o multitudine de alte poziții de leadership tehnic și product management deschise pe website-ul nostru. Și pentru că experiența de până acum ne-a demonstrat cât de important este să fim flexibili, toți angajații actuali și viitori ai Pentalog au libertatea de a-și alege modul de lucru care li se potrivește cel mai bine pentru a obține un randament optim și pentru a se simți în siguranță. Indiferent că e vorba de o prezență 100% fizică la birou, muncă în sistem hibrid sau numai la distanță, pentru noi este important să le asigurăm angajaților un echilibru între viața personală și cea profesională și un mediu în care să se dezvolte”, a declarat Monica Jiman, Chief Customer Success Officer Europe & Asia Pentalog. 

În 2021, rata de angajare a specialiștilor IT a crescut cu 28% față de anul 2020, grupul Pentalog recrutând în mod constant programatori seniori din diverse orașe ale României, precum Timișoara, Oradea, Craiova sau Galați, deci nu doar din orașele în care există sedii Pentalog (București, Brașov, Iași și Cluj).  Și în alte țări în care Pentalog are filiale s-a întâmplat același lucru, respectiv au fost angajați profesioniști din zone mai îndepărtate, care acum lucrează la distanță, 100% flexibil.   

Cum îți aduci afacerea în online CITEȘTE ȘI Cum îți aduci afacerea în online

Pentalog este o companie specializată în furnizarea de servicii și soluții digitale cu peste 1400 de ingineri IT, în 16 locații (Franța, Romania, Republica Moldova, Germania, Statele Unite ale Americii, Mexic, UK, Ucraina și Polonia) de pe 3 continente, cât și o comunitate de 400 000 de specialiști.  

viewscnt
Afla mai multe despre
pentalog
it