Apple a prezentat dispozitivele de localizare a obiectelor, AirTag

Apple a prezentat dispozitivele de localizare a obiectelor, AirTag
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 apr 2021

După mai bine de un an de zvonuri, Apple și-a prezentat, în sfârșit, noile sale dispozitive de localizare, care pot fi atașate la diverse obiecte pentru localizarea acestora.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

AirTags sunt niște mici dispozitive circulare care se atașează la chei, portmoneu, rucsac sau alte obiecte și facilitează localizarea acestora prin intermediul serviciului Find My.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Preventiv, aplicația Find My va emite o notificare în momentul în care utilizatorul se depărtează prea mult de unul din obiectele urmărite cu AirTags.

Fiecare AirTag include o baterie care trebuie schimbată, un cip U1 cu Ultra Wideband, un accelerometru, un conector Bluetooth LE și un difuzor. Conform producătorului, bateria ar trebui să țină un an întreg.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Pentru o ghidare precisă către un obiect pierdut, AirTag-ul va emite sunete și un feedback haptic.

Recent, Apple a “deschis” serviciului Find My și altor producători, pentru a putea fi folosit și pentru localizarea altor produse decât cele dezvoltate de Apple. Cu lansarea de acum a AirTag-urilor, Find My va avea o rețea din ce în ce mai mare de utilizatori, iar fiecare device înregimentat va ajuta la găsirea obiectelor pierdute.

Un AirTag costă 29 de dolari, iar patru AirTag-uri sunt vândute împreună cu 99 de dolari. Acestea vor fi disponibile din 30 aprilie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
airtag