Apple actualizează seria MacBook Pro

Apple actualizează seria MacBook Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 mai 2019

Cele mai puternice laptopuri Apple vor avea proesoare mai rapide și o tastatură mai puțin defectă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a lansat update-uri hardware pentru seria de laptopuri MacBook Pro. Pentru prima oară, acestea vor folosi procesoare cu 8 nuclee. Deloc de neglijat sunt și modificările de fiabilitate pe care compania le aduce problematicei tastaturi.

Modelele cu ecran de 15 inch vor avea procesoare Intel Core din a noua generație. Versiunea de bază va folosi un Core i7 cu 6 nuclee tactat la 2.6 GHz, care poate ajunge la 4.5 GHz în modul turbo.

Configurația de top a acestui model va dispune de noul Core i9, un procesor cu 8 nuclee. Acesta rulează la o frecvență dă 2.4G Hz, dar ajunge când se activează modul turbo la 5 GHz.

Fondatorul Huawei amenință că SUA subestimează puterea companiei: „Va exista un conflict” CITEȘTE ȘI Fondatorul Huawei amenință că SUA subestimează puterea companiei: „Va exista un conflict”

În cazul lui MacBook Pro cu ecran de 13 inch, ofera începe de mai jos, cu un i5 de generația 8, tactat la 2.4 GHz. Varianta de top a acestui model merge până la un core i7 cu o frecvență de 4.7 GHz.

Restul aspectelor, designul, memoria și soluția grafică, rămân nemodificate.

Din fericire, Apple aduce modificări tastaturilor pentru a repara problemele a căror existență a negat-o până nu demult. A fost nevoie de mai multe articole critice din partea marilor publicații americane pentru Apple să recunoscă într-un final că, din cauza prafului, unele taste nu mai funcționează după o vreme.

Aceste probleme se vor reduce, conform Apple, după ce una din părțile componente a fost construită dintr-un alt material, dar fără a schimba sistemul “fluture”, cel considerat de vină pentru pătrunderea prafului sub taste.

Nu vor fi vizate aceste actualizări și modele de laptopuri fără Touch Bar.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
macbook pro
laptopuri