FOTO Cu viitorul sub semnul întrebării, Huawei lansează seria Honor 20. Două smartphone-uri cu dotări de flagship care stau departe de pragul de 1.000 de euro

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 mai 2019

În vreme ce viitorul companiei pe piața smartphone-urilor cu Android este pus sub semnul întrebării de războiul comercial dintre Statele Unite și China, Huawei își vede de treabă și lansează noua serie de smartphone-uri Honor 20.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Seria este compusă din modelele Honor 20 și Honor 20 Pro, care folosesc același ecran LCD de 6.26 inch, cu un orificiu special unde este găzduită o cameră frontală de 32 MP.

Principalul atu al noii serii îl reprezintă funcțiile foto, care sunt și mai performante în cazul versiunii Pro. Honor 20 Pro are cea mai rapidă apertură montată vreodată într-un smartphone: f/1.4, o apertură ajută la captarea unei cantități de lumină cu 60% mai mare în cazul unui f/1.8.

Sistemul foto este compus din mai multe camere, dotate cu stabilizare optică și electronică: 48 MP, 16 MP, 8 MP și 2 MP. Camera de 8MP este cea care aduce un zoom optic 3X, iar senzorul de 2 MP are utilizare macro, permițând focusul la o distanță de doar 4 cm.

Unii proprietari de telefoane Huawei se întreabă dacă să opteze pentru o altă marcă, după anunțul Google CITEȘTE ȘI Unii proprietari de telefoane Huawei se întreabă dacă să opteze pentru o altă marcă, după anunțul Google

Honor 20 Pro se bazează pe chipset-ul Kirin 980, are 8 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare.

Bateria are o capacitate de 4.000 mAh și poate fi alimentată cu 22.5 W. Conform producătorului, 50% din capacitate poate fi acumulată în 30 de minute.

Prețul acestui model este de 600 de euro.

Diferențele dintre cele două modele se fac în principal pe partea foto. Honor 20 nu are stabilizare optică, iar apertura este f/1.8, în loc de f/1.4. În plus, lipsește, mărirea optică.

Honor 20 are același ecran, aceeași cameră frontală, același chipset și același senzor de amprente montat pe margine. Niciunul nu are ieșire audio de 3,5 mm.

Al doilea model oferă 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Și bateria este puțin mai mică, având o capacitate 3.750 mAh, însă asta îl face mai mic și mai ușor.

Honor 20 va costa 500 de euro.

FOTO Cu viitorul sub semnul întrebării, Huawei lansează seria Honor 20. Două smartphone-uri cu dotări de flagship care stau departe de pragul de 1.000 de euro

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
smartphone
android
honor