Apple ar putea ajunge anul acesta la 2 miliarde de iPhone-uri vândute

Apple ar putea ajunge anul acesta la 2 miliarde de iPhone-uri vândute
scris 13 ian 2020

La 13 ani de la prezentarea primului model de iPhone, Apple are șanse mari ca anul acesta să vândă iPhone-ul cu numărul 2 miliarde.

Este foarte posibil ca, în septembrie, când își va lansa noile modele de iPhone, Apple să anunțe atingerea pragului de 2 miliarde de smartphone-uri vândute din 2007 până în 2020.

Cifrele arată că, în loc de 186 milioane de iPhone-uri cât era estimat inițial, Apple va ajunge la 195 milioane de iPhone-uri vândute în anul fiscal 2020, adică în vara acestui an.

Orange a mai făcut un pas spre listarea activităților sale din Orientul Mijlociu și Africa CITEȘTE ȘI Orange a mai făcut un pas spre listarea activităților sale din Orientul Mijlociu și Africa

Cu cele 195 milioane, vânzările totale de iPhone-uri, de când există acest produs, vor ajunge la aproximativ 1,9 miliarde.

Pe acest calcul, în a doua parte a acestui an, Apple are șanse mari să atingă pragul de 2 miliarde de iPhone-uri vândute din 2007.

Deși în ultimii ani vânzările de iPhone-uri scăzut, iar compania americană s-a concentrat mult pe servicii, acesta rămâne o piesă esențială în schema Apple. Nu doar veniturile directe obținute din vânzarea iPhone-urilor este importantă. De baza de utilizători a acestuia (și a altor produse) depinde nivelul de venituri generat de servicii.

Cu alte cuvinte, Apple are în continuare nevoie să vândă cât mai multe iPhone-uri pentru ca numeroasele sale servicii să aibă cât mai mulți utilizatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone