Apple ar putea lansa anul acesta un model de MacBook Air mai ieftin

Apple ar putea lansa anul acesta un model de MacBook Air mai ieftin
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 mar 2018

Apple ar putea aniversa 10 de existență a seriei de ultra-portabile MacBook Air prin lansarea unei versiuni mai ieftine.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Împrospătarea seriei MacBook Air în anul în care aceasta împlinește 10 ani de la primul model lansat ar putea aduce, în locul vreunei schimbări de ordin constructiv, o politică de preț ceva mai agresivă din partea Apple.

Informația este vehiculată de către analiștii de la KGI Securities, cei care reușesc să prezică an de an multe din mutările planificate de Apple în special în ceea ce privește iPhone, dar nu numai.

Conform acestora, Apple va ieși pe piață anul acesta cu o versiune mai ieftină de MacBook Air care ar putea avea rolul de a crește vânzările.

GitHub, cel mai mare serviciu de găzduire web, a ținut piept celui mai mare atac DDoS de până acum CITEȘTE ȘI GitHub, cel mai mare serviciu de găzduire web, a ținut piept celui mai mare atac DDoS de până acum

Apple apelează rar la reduceri de preț, fiind cunoscută drept o companie cu o marjă foarte bună de profit. Și atunci când operează acest gen de reduceri, diferențele de preț nu sunt foarte mari.

De aceea, posibila versiune mai ieftină de MacBook Air nu va veni, cel mai probabil, cu un preț semnificativ mai mic decât restul seriei. În plus, sunt de urmărit compromisurile care vor fi făcute pentru atingerea acestui preț.

În prezent, prețurile pentru MacBook Air încep de la 999 de dolari pentru cea mai ieftină versiune, însă pot crește mult în funcție de dotările tehnice alese.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
macbook air