Apple ar putea lansa un iPhone cu suport dual SIM

Apple ar putea lansa un iPhone cu suport dual SIM
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 aug 2018

Unul din modele noi de iPhone ar putea oferi, cel puțin în anumite regiuni, suport pentru funcționarea cu două cartele simultan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După ce zvonuri legate de un iPhone dual SIM au circulat și la începutul acestui an, informația primește o confirmare semi-oficială prin intermediul propriului sistem de operare al celor de la Apple.

Cea mai recentă versiune de test a iOS 12, lansată către dezvoltatori miercuri, include referințe la un „iPhone X Plus” care funcționează cu două cartele SIM în paralel.

Mai mult, nu este vorba de un SIM normal și unul electronic ci, conform referințelor din codul iOS 12 developer beta 5, vor fi două tăvițe pentru două SIM obișnuite.

Samsung lansează tabletele cu Android Galaxy Tab S4 și Galaxy Tab A 10.5 CITEȘTE ȘI Samsung lansează tabletele cu Android Galaxy Tab S4 și Galaxy Tab A 10.5

Modelul iPhone X Plus menționat în codul sistemului de operare ca fiind cel care va oferi suport dual SIM, coincide cu numele pe care zvonurile de până acum le-au atribuit unuia din cele trei iPhone-uri pe care Apple ar trebui să le lanseze anul acesta.

Informațiile neoficiale, furnizate de regulă de producătorii de accesorii pentru iPhone, vorbesc de un model cu ecran OLED de 6,5 inch care folosește același design cu iPhone X.

Ca în fiecare an, Apple își va prezenta noile modele de iPhone în cadrul unui eveniment ce va avea loc în luna septembrie și care ar putea aduce și un iPad nou, lipsit de butonul Home de sub ecran.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
dual sim