Apple ar putea lansa un nou iPhone, mai subțire și mai scump decât celelalte

Apple ar putea lansa un nou iPhone, mai subțire și mai scump decât celelalte
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 mai 2024

În 2025, seria de smartphone-uri dezvoltată de Apple ar putea venit cu o nouă versiune, care va avea un nou design, va fi mai subțire și dar și mai scumpă decât toate celelalte.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Anul viitor ar putea aduce cel mai important refresh smartphone-urilor dezvoltate de Apple din 2017, când a fost lansat iPhone X cu Face ID.

Conform The Information, seria iPhone 17 va avea un nou model, care ar putea fi numit Slim (subțire). Acesta va fi, într-adevăr, mai subțire decât celelalte, dar și mai scump.

iPhone-urile și iPad-urile vor putea fi folosite cu ochii CITEȘTE ȘI iPhone-urile și iPad-urile vor putea fi folosite cu ochii

Același iPhone 17 Slim ar urma să vină cu nou design, cu un breton mai mic - bretonul este zona din partea de sus a ecranului, care acomodează sistemul Face ID și camera frontală.

Acest model, care ar urma să folosească un ecran de aproximativ 6,6 inch, ar putea să ia locul versiunii Plus și, prin diferența de preț, să crească marja de profit a companiei.

Apple a lansat recent două noi tablete, dintre care se remarcă iPad Pro, tocmai prin faptul că este cea mai subțire tabletă a companiei în acest moment.

Subțirimea pare să devină noul element de diferențiere pentru Apple, care speră că acesta va atrage clienții către un viitor model mai scump decât celelalte (cel mai scump model în prezent este Pro Max, care costă de la 1.200 de dolari).

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
slim
subțire
scump