Apple lansează mai multe aplicații de Windows

Apple lansează mai multe aplicații de Windows
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 feb 2024

Trei noi aplicații pentru serviciile și dispozitivele Apple, menite să ia locul iTunes, sunt disponibile pentru PC-urile cu Windows.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După câteva luni de teste, Apple a lansat trei aplicații dedicate sistemului de operare Windows: Apple TV, Apple Music și Apple Devices.

Cele trei aplicații au fost disponibile de anul trecut sub formă de preview, iar acum au absolvit la rangul de versiuni finale.

Apple dezvoltă iPhone-uri pliabile, asemănătoare telefoanelor cu clapetă CITEȘTE ȘI Apple dezvoltă iPhone-uri pliabile, asemănătoare telefoanelor cu clapetă

Apple TV și Apple Music permit accesul la muzică și filme, indiferent că este vorba de propria librărie de conținut sau de cea a serviciilor de streaming aferente.

Apple Devices, de cealaltă parte, oferă funcții de gestionare a dispozitivelor Apple, precum salvarea de backup-uri pentru iPhone și iPad ori sincronizarea conținutului între dispozitive.

Lansarea acestor aplicațiilor a fost posibilă în urma uneia dintre rarele colaborări dintre Apple și Microsoft, care și-au descoperit, în acest caz, un interes comun.

Noile versiuni de Apple TV, Apple Music și Apple Devices sunt disponibile pe sistemele x86 cu Windows 10 sau Windows 11.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
microsoft
windows
apple tv
apple music
apple devices