Apple lansează primul update pentru iOS 15

Apple lansează primul update pentru iOS 15
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 oct 2021

iOS 15.0.1 vine deja să rezolve mai multe probleme aduse de cel mai nou update major al sistemului de operare pentru iPhone.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nu au trecut nici două săptămâni de când a lansat iOS 15, că Apple a publicat deja un prim update de mentenanță, care promite să repare cel puțin o parte dintre bug-urile existente.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

Apariția rapidă a acestui update poate fi un semn bun, care să arate că Apple se mișcă repede în direcția rezolvării problemelor de software, dar și un semn rău, care indică faptul că iOS 15 nu este update-ul “curat” și stabil care era așteptat după un iOS 14 plin de probleme.

Primul pe lista bug-urilor reparate este cel care împiedică deblocarea iPhone-ului prin intermediul Apple Watch. Aceasta era și una dintre noutățile cu care iOS 15 s-a lăudat de la bun început.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Deblocarea telefonului prin intermediul ceasului este o soluție pentru situațiile în care utilizatorul poartă mască, iar Face ID nu poate face deblocarea, scutind utilizatorul de introducerea PIN-ului.

În descrierea update-ului, se spune că sunt rezolvate și alte bug-uri, însă, Apple nu menționează care sunt acestea. După cele câteva sute de mega pe care le măsoară update-ul, numărul bug-urilor vizate ar putea fi semnificativ.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ios 15