Apple pregătește primul său serial: Planet of the Apps

Apple pregătește primul său serial: Planet of the Apps
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 iul 2016

Apple lucrează la un reality show despre aplicații mobile și dezvoltatori, intitulat Planet of the Apps.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Show-ul, al cărui nume reprezintă o răstălmăcire haioasă a celebrei serii Planet of the Apes (Planeta maimuțelor), este în faza de casting, Apple anunțând că sunt așteptați 100 dintre cei mai talentați dezvoltatori de aplicații din lume.

Cei interesanți trebuie să îndeplinească o serie de condiții. De exemplu, este important ca până pe 21 octombrie aceștia să aibă o versiune beta funcțională a aplicației pe care o vor prezenta. Candidatura trebuie însoțită de o descriere a aplicației și o prezentare video de 1 minut a echipei de developeri.

Microsoft pregătește ultimul asalt asupra celor care încă nu au trecut la Windows 10 CITEȘTE ȘI Microsoft pregătește ultimul asalt asupra celor care încă nu au trecut la Windows 10

Câștigătorii vor primi mentorship-ul și ghidarea unora dintre cei mai buni experți din industriile de tehnologie și divertisment, finanțare de până la 10 milioane de dolari din partea investitorilor de top și promovare în App Store.

În ceea ce privește formatul, va fi probabil ceva asemănător cu ceea ce se întâmplă la Vocea României sau Românii au talent, Va exista un juriu care va realiza o evaluare, iar concurenții vor trebui să treacă mai multe etape eliminatorii.

Cei de la Apple nu a anunțat și când va debuta noul show. O estimare optimistă este finalul acestui an. Cert este că spectacolul va fi livrat prin intermediul magazinelor de conținut multimedia Apple, precum iTunes sau Apple TV.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
serial
aplicatii
dezvoltatori