Vodafone pierde contul Aeroporturi București în favoarea Telekom. La licitație a participat și Orange

Vodafone pierde contul Aeroporturi București în favoarea Telekom. La licitație a participat și Orange
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 13 iul 2016

Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote) a câștiga licitația organizată de Compania Națională Aeroporturi București pentru furnizarea de servicii de telefonie mobile și fixă și va încasa 305.000 euro, fără TVA, de la un estimat de 370.000 euro, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La licitație au depus oferte și Orange România și Vodafone România. Ultimul operator a solicitat Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor anularea procedurii de atribuire, dar cererea a fost respinsă la finele lunii aprilie.

De altfel, în ultimii doi ani, Vodafone Romania a fost furnizorul de servicii de telefonie mobile și fixă al Companiei Naționale Aeroporturi București. Contractul s-a ridicat la 121.000 euro, fără TVA.

Fostul Romtelecom, pierderi de 100 mil. euro în ultimii doi ani. Motivul - deprecierea investiției în fostul Cosmote CITEȘTE ȘI Fostul Romtelecom, pierderi de 100 mil. euro în ultimii doi ani. Motivul - deprecierea investiției în fostul Cosmote

Cu o durată de 2 ani, contractul prevede furnizarea de servicii de telefonie fixă (4.000 de numere), mobilă (cel mult 500 de SIM-uri) și trafic de date nelimitat 4G pentru un număr maxim de 150 de cartele SIM pentru utilizare cu laptop-uri și tablete.

Telekom Romania Mobile Communications este al treilea operator local de telefonie mobile, după Orange și Vodafone în funcție de numărul de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
vodafone
orange
aeroporturi bucuresti
contract
telefonie