Apple pregătește primul upgrade major pentru iPad Pro

Apple pregătește primul upgrade major pentru iPad Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 aug 2023

iPad Pro, cea mai performantă tabletă vândută de Apple, va primi anul viitor primul upgrade major din 2018 până acum.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple va lansa anul viitor o nouă versiune a tabletei iPad Pro, conform Bloomberg. Deși nu este primul upgrade primit de modelul high-end, viitorul upgrade va fi cel mai important de pană acum.

În primul rând, din 2024, iPad Pro va trece la un ecran OLED de 13 inch, ceea ce va aduce un plus atât din punct de vedere al dimensiunii, cât și al calității imaginii.

Google, Amazon, Nvidia și alți giganți IT investesc sute de milioane de dolari într-un startup de inteligență artificială CITEȘTE ȘI Google, Amazon, Nvidia și alți giganți IT investesc sute de milioane de dolari într-un startup de inteligență artificială

În al doilea rând, anul viitor vârful de gamă al tabletelor Apple va face trecerea la M3, a treia generație de cipuri dezvoltate intern de Apple.

Nu este clar în acest moment ce performanțe va oferi noul cip, însă, cu siguranță va aduce un spor de câteva zeci de procente în ceea ce privește performanța procesorului și a graficii.

În același timp, cipul M3 este așteptat să aducă o reducere a consumului de energie, ceea ce ar trebui să se concretizeze în creșterea autonomiei, care este deja una foarte bună.

Până atunci, compania americană se află la doar câteva săptămâni distanță de lansarea unei noi serii de smartphone-uri iPhone și ceasuri smart Apple Watch.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad pro
tablete