Apple sacrifică iPad-urile pentru a putea produce iPhone-uri

Apple sacrifică iPad-urile pentru a putea produce iPhone-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 nov 2021

Criza cipurilor a împins Apple spre o decizie extremă, compania americană fiind forțată să taie din producția iPad-urilor, pentru a o susține pe cea de iPhone.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a redus drastic producția de iPad-uri, susțin sursele Nikkei, care spun că producătorul american a luat această decizie pentru a putea aloca mai multe componente pentru producția de iPhone.

Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun CITEȘTE ȘI Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun

În ultimele două luni, producția tabletelor iPad a fost cu 50% mai mică decât se planificase inițial.

Din cauza crizei acute de cipuri, care afectează deja mai multe industrii, Apple a decis să mute piese alocate inițial producției de tablete și să le folosească pentru producția de iPhone 13.

iPhone 13, lansat în septembrie, este prioritatea numărului 1 a companiei americane, în special în preajma sărbătorilor de iarnă, când acesta se bucură de cea mai mare cerere din cursul primului an de viață.

Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare CITEȘTE ȘI Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare

Și nu este prima oară când Apple a apelat la această strategie. Și în 2020, când existau probleme de stocuri din cauza izbucnirii pandemiei, Apple a luat piese de la iPad pentru a ajuta producția de iPhone.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad
iphone