Convorbirile telefonice realizate în rețeaua fixă au crescut

Convorbirile telefonice realizate în rețeaua fixă au crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 nov 2021

Convorbirile telefonice realizate în rețeaua fixă au înregistrat anul trecut o creștere de 8,2%, iar convorbirile în rețeaua fixă au avut un avans de 8%, conform datelor centralizate de Institutul Național de Statistică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În cazul convorbirilor telefonice în rețeaua fixă, cea mai însemnată creștere care a fost înregistrată este la componenta de trafic fix-mobil, de 26,6%. Componentele care au înregistrat scăderi sunt traficul fix-fix și traficul național în rețeaua proprie, care s-au redus cu 2% și, respectiv, cu 5,7%, scrie Agerpres.

Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun CITEȘTE ȘI Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun

În ceea ce privește convorbirile telefonice realizate în rețeaua telefonică mobilă, majoritatea indicatorilor au fost în creștere, cea mai însemnată fiind consemnată la categoria de trafic mobil-mobil, de 14,8%. Traficul internațional este singura componentă care a înregistrat scădere, respectiv cu 12,2%.

Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare CITEȘTE ȘI Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare

Regiunea cu cea mai mare pondere în totalul conexiunilor în rețeaua telefonică fixă a fost București-Ilfov (20,3%), urmată de Nord-Est (13,2%) și Centru (12,9%).

viewscnt
Afla mai multe despre
telefoane
convorbiri