Apple va lansa un nou iPhone

Apple va lansa un nou iPhone
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 ian 2022

Undeva în primăvara acestui an, Apple este așteptată să lanseze o nouă versiune a celui mai ieftin smartphone din portofoliul companiei, iPhone SE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

De regulă, Apple preferă toamna pentru a-și lansa noile serii de iPhone și a prinde cele mai mari vânzări ale anului, generate de sărbătorile de iarnă. Însă, există și o excepție, numită iPhone SE.

Un nou model iPhone SE va fi lansat în primăvară, fie în martie, fie în aprilie, susțin sursele celor de la Bloomberg.

Directorul Apple a câștigat de 1.400 de ori mai mult decât un angajat obișnuit CITEȘTE ȘI Directorul Apple a câștigat de 1.400 de ori mai mult decât un angajat obișnuit

Principalele noutăți vor fi suportul 5G și chipset-ul. Cel mai probabil, Apple va pune pe iPhone SE același chipset care se regăsește pe iPhone 13, A15, care este și cel mai puternic chipset al companiei americane le această oră.

Pentru ca autonomia să nu fie afectată negativ de adăugarea modemului 5G, aproape ca sigur, Apple va folosi pe viitorul smartphone o baterie mai mare decât în cazul versiunii anterioare.

Apple ar putea crește și spațiul de stocare, de la un deja insuficient 64GB la un mai rezonabil 128GB. Alte îmbunătățiri ar putea viza partea foto, însă există un mare semn de întrebare în dreptul lor.

Altfel, se pare viitorul iPhone SE va folosi același design ca modelele anterioare, bazat pe scheletul lui iPhone 8, care și el are deja o vechime de cinci ani.

Rămâne de văzut dacă se va păstra prețul de 400 de dolari (pentru versiunea de bază), prețul fiind elementul cheie pentru succesul lui iPhone SE, cel mai accesibil smartphone Apple.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone se
smartphone