ASBIS Romania are un nou General Manager

ASBIS Romania are un nou General Manager

Alexandru Stoinea

Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mai 2023

Alexandru Stoinea este noul General Manager al ASBIS Romania, fiind promovat după trei ani petrecuți în companie la conducerea diviziei consumer.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Stoinea s-a alăturat subsidiarei din România a ASBISc Enterprises Plc, în 2020, chiar înainte de pandemie, preluând nou înființata divizie consumer. 

Fostul CEO al Twitter, Jack Dorsey, critică deschis conducerea companiei de către Elon Musk: Totul a luat-o razna CITEȘTE ȘI Fostul CEO al Twitter, Jack Dorsey, critică deschis conducerea companiei de către Elon Musk: Totul a luat-o razna

ASBIS Romania este una dintre subsidiarele cele mai longevive ale ASBISc Enterprises PLC - companie fondată în 1990 în Belarus și înregistrată acum în Cipru -, împlinind anul acesta 25 de ani de activitate pe piața locală.

Înființată în 1998 ca filială locală a ASBISc Enterprises PLC, ASBIS Romania este distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI. 7. În 2022, ASBIS Group a înființat o nouă divizie, de roboți colaborativi (coboți), care are o echipă locală dedicată din România, formată din 5 persoane.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
asbis romania
alexandru stoinea