ASUS ExpertBook B7 Flip: muncești fără limitări, de oriunde

ASUS ExpertBook B7 Flip: muncești fără limitări, de oriunde
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 16 mar 2022

Lucrul de la distanță, fără un birou fizic, a transformat modul în care lucrăm și implicit instrumentele pe care le folosim pentru a finaliza sarcinile de lucru care ne-au fost încredințate. ASUS ExpertBook B7 Flip B7402F este un laptop premium gândit de la zero pentru a satisface exigențele din mediul corporatist, fiind totodată prevăzut cu un sistem de rotire al ecranului la 360 de grade, eliminând astfel limitările și lăsându-te să lucrezi așa cum îți dorești.

Utilizatorii din mediul de afaceri au o listă de priorități cu cerințe specifice, fiind atenți nu doar la performanța instrumentelor pe care le folosesc, ci și la aspecte care țin de securitate, viteza de conectare și funcțiile care acționează în mod automat, ajutând din umbră la creșterea productivității.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru acești utilizatori, ASUS ExpertBook B7 Flip (B7402F) este un portabil care bifează toate punctele importante, un convertibil cu ecran care se rotește la 360 de grade, oferă suport pentru rețele mobile 5G și standardul WiFi 6 pentru timpi de încărcare reduși și conexiuni mai sigure din orice locație, optimizate de tehnologia ASUS Master Premium.

ASUS ExpertBook B7 Flip: muncești fără limitări, de oriunde

Productivitate fără limite în siguranță deplină

ASUS ExpertBook B7 Flip B7402F include componente mobile puternice într-o carcasă subțire și ușoară, ce cântărește doar 1.44 kg, reușind să nu limiteze spațiul disponibil datorită prezenței ecranului tactil de 14 inch cu aspect 16:10 ce oferă mai mult spațiu vertical, afișaj care este capabil să afișeze culori precise datorită validării PANTONE a fiecărui panou.

Pentru că, avem de-a face cu un laptop convertibil, care te lasă să lucrezi în propriul stil, protejat în permanență de soluția de confidențialitate ASUS Private View, dar și împreună cu echipa, când trebuie să colaborezi, ecranul având ca beneficiu unghiuri foarte largi de vizualizare și fiind acoperit de un strat special anti-orbire care elimină complet reflexiile care îți obosesc ochii. În plus, suportul pentru stylusul ASUS PEN și posibilitatea de a roti ecranul complet îl transformă pe ASUS ExpertBook B7 Flip B7402F într-o tabletă, ușurând realizarea de prezentări și semnarea documentelor în format electronic.

Nivelul de performanță de care ai nevoie este asigurat de procesorul Intel până la Core i7 din generația 11, însoțit de până la 64 GB RAM, o cantitate suficientă pentru a deschide proiecte foarte mari și de placa video integrată Intel Iris Xe. Salvarea și deschiderea fără timpi de așteptare a documentelor și proiectelor se face pe un SSD încăpător de până la 2 TB, rapid, conectat la o interfață PCIe 3.0 4x.

Acest nivel de putere îți stă la dispoziție, în orice moment, pentru că ExpertBook B7 Flip folosește un sistem avansat de răcire hibridă denumit AHCS care are în componență un ventilator cu 86 de lame și o placă metalică cu rol de a crește suprafața de răcire cu 39%, lucru care se traduce prin performanțe de răcire îmbunătățite cu 55%.

Inovație și securitate de grad corporatist

Inginerii ASUS știu că performanța unui laptop conceput pentru mediul de afaceri este doar unul din punctele care trebuie îndeplinite, motiv pentru care au adăugat și o serie de tehnologii care fac din ASUS ExpertBook B7 Flip B7402F un laptop care lucrează întotdeauna pentru tine, fără întrerupere.

Dacă cineva te întrerupe chiar și pentru câteva secunde poți pierde minute în care încerci să reintri în ritm, să îți regăsești ideile. Știind cât de deranjant poate fi acest lucru, ASUS a adăugat un Indicator Status, un LED montat pe capacul lui ExpertBook B7 Flip care pornește automat în anumite momente, când ești într-o conferință de exemplu și care poate fi pornit manual la nevoie pentru a-i atenționa pe cei din jur că preferi să nu fii deranjat în acel moment.

ASUS ExpertWidget este o funcție care te lasă să personalizezi tastele 1 – 4 pentru a accesa rapid cele mai des utilizate aplicații și documentele importante, dacă sunt apăsate în combinație cu tasta Fn. Cei care trebuie să facă calcule matematice nu vor duce lipsa blocului numeric pentru că ASUS a inclus această funcționalitate în touchpadul cu suprafață generoasă, transformându-se printr-un singur click în NumberPad, un bloc numeric virtual.

ASUS ExpertBook B7 Flip: muncești fără limitări, de oriunde

Tuturor ni s-a întâmplat să vărsăm accidental lichide, motiv pentru care tastatura lui ExpertBook B7 Flip poate face față scurgerilor de lichide fără să prezinte defecțiuni, datorită canalelor de drenaj speciale.

În pofida dimensiunilor compacte, ASUS ExpertBook B7 Flip B7402F oferă utilizatorilor un set complet de porturi pentru conectarea rapidă a perifericelor și dispozitivelor indispensabile în mediul corporatist: jack audio de 3.5 mm, porturi USB cu mufă Type-A și Type-C, HDMI, mini DisplayPort, NanoSIM, RJ-45 (prin adaptor Micro HDMI), Thunderbolt 4 și cititor de Smart Card.

Nu trebuie să uităm că ASUS ExpertBook B7 Flip (B7402F) este dotat cu cele mai noi tehnologii de anulare a zgomotului de fond cu suport AI care te vor ajuta să te auzi mai clar în timpul conferințelor cu echipa și cu clienții, filtrând sunetele nedorite în ambele direcții ale conferinței.

viewscnt
Afla mai multe despre
asus expertbook b7 flip