Belgienii de la Cegeka, cu operațiuni și în România, cumpără CTG

Belgienii de la Cegeka, cu operațiuni și în România, cumpără CTG
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2023

Cegeka, furnizor de soluții IT&C cu sediul central în Belgia, a finalizat oferta de cumpărare a companiei americane Computer Task Group.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Împreună, cele două companii vor avea operațiuni în 19 țări și vor dispune de peste 9.000 de angajați IT.

Cegeka este un grup de IT cu sediul central în Hasselt, Belgia.

Vodafone a găsit soluția pentru Italia, unde are dificultăți CITEȘTE ȘI Vodafone a găsit soluția pentru Italia, unde are dificultăți

Compania a fost fondată în 1992 de André Knaepen, care este în prezent președintele consiliului de administrație. CEO-ul Stijn Bijnens conduce compania din sediul său din Hasselt.

Cegeka are, în prezent, peste 6.000 de angajați cu sedii în Benelux, Germania, Austria, România, Moldova, Italia, Republica Cehă, Slovacia, Suedia și Grecia.

Pe piața din România este prezentă începând din 2012 și are aproximativ 900 de angajați care furnizează servicii de dezvoltare de aplicații end-to-end, extindere echipă IT, servicii cloud, infrastructură IT, date și servicii de automatizare, cum ar fi Inteligența Artificială/Machine Learning, Business Intelligence, RPA, IoT și DevOps. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cegeka
das solutions