Bloomcoding atrage 1 milion de euro, inclusiv de la șeful Marketing la Google și Youtube România

Bloomcoding atrage 1 milion de euro, inclusiv de la șeful Marketing la Google și Youtube România
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2023

Școala de programare Bloomcoding a obținut o finanțare în valoare de 1 milion de euro, devenind primul startup edtech din Moldova cu o astfel de reușită.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Bloomcoding este o școală de programare online - pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani care, prin utilizarea instrumentelor AR și VR, ajută elevii să învețe programare.

Comisia Europeană aprobă crearea unei companii mixte de către Vodafone și Altice, care va concura cu Deutsche Telekom în domeniul rețelelor de bandă largă CITEȘTE ȘI Comisia Europeană aprobă crearea unei companii mixte de către Vodafone și Altice, care va concura cu Deutsche Telekom în domeniul rețelelor de bandă largă

Printre investitori se numără și Dan Oros, Angel Investor la Accel Starters și șef pe Marketing la Google și Youtube România.

Pentru prima dată, două companii mari de investiție: Credo (cunoscută pentru investițiile sale în unicornul UIPath) și Inovo (cunoscută pentru investiții în unicornul Booksy) au alocat fonduri pentru creșterea și dezvoltarea unui startup moldovenesc.

„Suntem încântați să avem alături parteneri atât de puternici în ridicarea acestei runde de finanțare. Obținerea ei ne permite să ne extindem în zone geografice noi, contribuind astfel la realizarea viziunii noastre. În plus, această finanțare ne va permite să inovăm și să îmbunătățim lecțiile online live pe care le oferim", a declarat Emil Chichioi, co-fondator și CEO al Bloomcoding.

viewscnt
Afla mai multe despre
bloomcoding
programare