Browser-ul DuckDuckGo este disponibil pe Windows

Browser-ul DuckDuckGo este disponibil pe Windows
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 iul 2023

DuckDuckGo, compania care deține motorul de căutare cu același nume, și-a lansat propriul browser web pe PC-urile care folosesc sistemul de operare Windows.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

La nu mai puțin de nouă luni după ce a fost lansat pe Mac, browser-ul DuckDuckGo ajunge pe Windows, unde promite utilizatorilor să le ofere intimitatea pe care nu o găsesc la produsele create de Google și Microsoft, printre alții.

Browser-ul DuckDuckGo arată și funcționează într-un mod similar cu celelalte browsere web de pe piață, inclusiv cu Google Chrome și Microsoft Edge. În plus, acesta vine cu unele caracteristici proprii.

Meta va lansa o alternativă la Twitter CITEȘTE ȘI Meta va lansa o alternativă la Twitter

O astfel de funcție este Duck Player, un player video integrat, care ia locul player-ului YouTube, pentru a elimina orice cod de targetare și tracking folosit de platforma de video deținută de Google.

Browser-ul DuckDuckGo rămâne în stadiu beta și, în urma lansării pe Windows, acesta este disponibil pe toate platformele importante, inclusiv pe Mac, iOS și Android.

DuckDuckGo și-a promovat mereu motorul de căutare ca unul care oferă utilizatorilor intimitate, în comparație cu produselor marilor giganți din tehnologie, care nu o fac.

Asta cel puțin până când s-a descoperit că, în urma unei înțelegeri dintre cele două companii, motorul de căutare DuckDuckGo a adăugat un cod prin care Microsoft putea să urmărească activitatea utilizatorilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
browser
duckduckgo
windows