Casca Vision Pro nu poate fi precomandată fără Face ID

Casca Vision Pro nu poate fi precomandată fără Face ID
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 ian 2024

Precomenzile căștii Vision Pro, pe care Apple se pregătește să o lanseze pe piață, vor avea condiții speciale, nemaiîntâlnite la alte produse până acum.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cei dispuși să precomande casca de 3.500 de dolari dezvoltată de Apple vor trebui să îndeplinească anumite condiții.

În primul rând, vor trebui să aibă la dispoziție un iPhone sau un iPad cu Face ID atunci când dau precomanda online.

Marile companii BigTech, obligate să ofere firmelor rivale un acces mai mare la date CITEȘTE ȘI Marile companii BigTech, obligate să ofere firmelor rivale un acces mai mare la date

Asta pentru că sistemul Face ID este necesar pentru măsurarea caracteristicilor capului utilizatorului în vederea alegerii unei căști cu dimensiunile potrivite.

Ținând cont că primul iPhone cu Face ID a apărut în urmă cu șapte ani, această condiție nu ar trebui să constituie o problemă pentru cei care precomandă Vision Pro.

În al doilea rând, cei care poartă ochelari de vedere și vor să cumpere lentilele de vedere necesare, vor trebui să facă upload în timpul procesului de precomandă la rețeta oftalmologică.

Casca Vision Pro va fi disponibilă la precomandă din 19 ianuarie și va intra pe piață pe 2 februarie. Lentilele pentru vedere necesare acesteia costă 150 de dolari în plus.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
cască
vision pro
vr
ar
face id