Ce noutăți poate aduce WWDC 2022

Ce noutăți poate aduce WWDC 2022
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 iun 2022

În seara zilei de luni, 6 iunie, începând cu ora 20, va debuta conferința WWDC 2022, la care Apple este așteptată să anunțe mai multe noutăți legate de produsele sale, în special cele software.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ca de obicei, Apple va face mai multe anunțuri legate de sistemele de operare ale produselor sale, în care va anunța ce noutăți vor aduce versiunile pe care le va lansa în toamnă.

Cu siguranță, va exista cel puțin o sesiune dedicată iOS, sistemului de operare folosit de iPhone. Acesta va ajunge anul acesta la versiunea cu numărul 16 și, spre deosebire de anul trecut, acum este așteptat să aducă noutăți notabile.

Tesla ar fi angajat o firmă de PR pentru a monitoriza angajații pe Facebook CITEȘTE ȘI Tesla ar fi angajat o firmă de PR pentru a monitoriza angajații pe Facebook

Sursele citate de mai multe publicații americane spun că vor exista schimbări de design. Chiar dacă nu va fi vorba de o schimbare completă a acestuia, anumite elemente vor fi modificate.

Printre altele, schimbările vor viza notificările și lock screen-ul. Acesta din urma ar urma să acomodeze widget-uri, care să poată fi accesate fără deblocarea telefonului. De asemenea, mai multe aplicații Apple vor primi îmbunătățiri, printre care Messages, Health și Music.

iPadOS 16, sistemul de operare de pe iPad, este așteptat să aducă mai multe îmbunătățiri pentru multitasking, inclusiv opțiunea redimensionării ferestrelor.

Pe partea hardware, șansele ca viitoarea cască de realitate mixtă a companiei să fie prezentată tind spre zero, însă, există șanse ca Apple să prezinte un nou laptop MacBook Air, care să beneficieze de un nou design, inspirat de la MacBook Pro.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
wwdc
ios
ipados