Cele mai scumpe versiuni de iPhone 14 ar putea avea ecranul aprins în permanență

Cele mai scumpe versiuni de iPhone 14 ar putea avea ecranul aprins în permanență
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 mai 2022

Ecranul de deblocare al modelelor iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max ar urma să ofere o funcție prin care să fie ținut aprins în permanență, cu un consum redus de energie, pentru a fi văzute oricând informațiile afișate de acesta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

iOS 16, următoare versiune majoră a sistemului de operare folosit de telefoanele Apple, va include suport pentru un lock screen always-on - ecranul afișat înainte de deblocarea telefonului va rămâne în permanență aprins, afișând informații și notificări - scrie Bloomberg, din nou.

Bloomberg a scris același lucru și anul trecut despre iPhone 13, după care a retras informația, spunând că Apple s-a răzgândit și a renunțat la această funcție. Publicația americană pare sigură că funcționalitatea va ajunge pe iPhone 14 Pro și Pro Max.

Samsung taie producția de smartphone-uri CITEȘTE ȘI Samsung taie producția de smartphone-uri

În modul always-on, ecranul va folosi o rată de împrospătare mult redusă, pentru a consuma puțină energie.

De altfel, iOS 16 urmează să aducă un număr semnificativ de noutăți. Sunt așteptate schimbări importante ale modului în care funcționează sistemul de notificări și îmbunătățiri pentru mai multe aplicații Apple, precum Messages și Health.

iPadOS 16 ar putea veni cu schimbări atât de funcționalitate, cât și de design pentru ferestrele aplicațiilor și multitasking. Felul în care sunt gestionate aplicațiile a fost mereu un subiect de critici pentru tabletele Apple, care sunt chiar promovate ca înlocuitor pentru PC-uri.

Primele informații despre iOS 16 și alte sisteme de operare Apple vor fi prezentate la WWDC 2022, care începe pe 6 iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 14
lock screen
ios 16