Compania americană GlobalStep deschide un nou birou în București și lansează angajări. "Bucureștiul are o forță de muncă foarte talentată, o comunitate de gameri și dezvoltatori de jocuri în creștere."

Compania americană GlobalStep deschide un nou birou în București și lansează angajări. "Bucureștiul are o forță de muncă foarte talentată, o comunitate de gameri și dezvoltatori de jocuri în creștere."
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 17 nov 2021

Compania americană GlobalStep, furnizor global de servicii tehnologice, care a intrat anul acesta în România cu un centru de testare a jocurilor, își extinde prezența pe piața locală cu un nou birou în București și începe angajări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înante pe Profit Insider

În februarie, compania a deschis, la București un centru de testare a calității pentru jocuri video (Quality Assitance- QA). La acel moment, reprezentanții companiei afirmau că vor să dezvolte la București un centru de excelență important pentru QA, în completarea celor pe care GlobalStep le are la Pune și Montreal.

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

Compania începe acum angajări pe diverse posturi, de la tester entry-level la personal pentru departamentul de resurse umane și diverse poziții de management.

"Bucureștiul are o forță de muncă foarte talentată, o comunitate de gameri și dezvoltatori de jocuri în creștere, o infrastructură de internet extraordinară și instituții de învățământ puternice. Suntem încântați să ne extindem în continuare în București și să creăm noi locuri de muncă și oportunități de carieră, pe măsură ce continuăm tendința de creștere puternică în Europa", spune Gagan Ahluwalia. CEO GlobalStep.

Cu sediul central în Dallas, GlobalStep este un furnizor global de servicii tehnologice pentru industria jocurilor video și are operațiuni în America de Nord, Europa și Asia.

viewscnt
Afla mai multe despre
globalstep
testare jocuri
game testing
angajari tester
centru testare jocuri
qa jocuri
qa gaming
ectindere romania
it romania