Contul de economii Apple a atras deja sume mari de bani de la utilizatori

Contul de economii Apple a atras deja sume mari de bani de la utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 mai 2023

Randamentul anual și răspândirea iPhone-urilor par să fi ajutat cel mai nou serviciu financiar Apple să fie un mare succes.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ziua lansării, noul cont de economii oferit de Apple a atras aproape 400 de milioane de dolari de la utilizatorii din Statele Unite, acolo unde este disponibil acest serviciu.

Deja după primele patru zile, în conturile de economii erau depuși în jur 990 de milioane de dolari, conform unei surse anonime citate de The Forbess.

FOTO iPhone 15 Pro are putea avea un nou buton pentru oprirea sunetului CITEȘTE ȘI FOTO iPhone 15 Pro are putea avea un nou buton pentru oprirea sunetului

Aceeași sursă susține că, la finele primele săptămâni după lansarea serviciului, acesta avea deja în jur de 240.000 de conturi.

Experții spun că, dincolo de răspândirea iPhone-urilor, care acaparează mai bine de jumătate din piața din Statele Unite, un factor important este randamentul anual de 4,15% oferit de Apple.

Media randamentelor anuale pentru conturile de economii din SUA este de doar 0,35%.

Conturile de economii oferite de Apple sunt operate de Goldman Sachs, care are o ofertă proprie cu randament mare, de 3,9% pe an - sub ceea ce oferă Apple.

viewscnt
Afla mai multe despre
cont de economii
apple
iphone
goldman sachs