Cook: Vânzările de Apple Watch au atins un nivel record în prima săptămână a cumpărăturilor de sărbători

Cook: Vânzările de Apple Watch au atins un nivel record în prima săptămână a cumpărăturilor de sărbători
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 dec 2016

Vânzările de dispozitive Apple Watch au atins în nivel record în prima săptămână a cumpărăturilor de sărbători, iar actualul trimestru este pe cale să devină cel mai bun de la lansarea produsului, a declarat directorul general al Apple, Tim Cook, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Firma de analiză a pieței IDC a estimat luni că Apple a vândut 1,1 milioane de Apple Watch în trimestrul al treilea, în scădere cu 71% față de aceeași perioadă a anului trecut, scrie News.ro.

Comentariile lui Cook oferă o imagine a performanțelor Apple Watch în ultimul trimestrul, al cumpărăturilor de sărbători, care este de obicei cel mai bun pentru companie.

”Datele noastre arată că vânzările de Apple Watch merg foarte bine și pare să fie în acest an unul dintre cele mai populare cadouri”, a scris Cook pe email.

EXCLUSIV Pasul de scoatere a distribuitorului de medicamente Polisano de pe piață: Falimentul! CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Pasul de scoatere a distribuitorului de medicamente Polisano de pe piață: Falimentul!

Cook nu a oferit însă și date concrete referitoare la vânzările de ceasuri.

Apple este supusă unor presiuni în creștere pentru a arăta noi surse de creștere, în condițiile în care vânzările de iPhone-uri încep să se plafoneze.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple watch
tim cook