Creatorii de filmulețe scurte Reels pe Facebook vor primi bani

Creatorii de filmulețe scurte Reels pe Facebook vor primi bani
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mai 2022

Creatorii de filmulețe scurte Reels pe Facebook vor putea obține recompense de până la 4.000 de dolari într-o lună, în cadrul unui program anunțat de Meta, compania-mamă a rețelei sociale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În lupta cu chinezii de la TikTok, Mark Zuckerberg a lansat serviciul de clipuri video foarte Facebook Reels, anul trecut, mai întâi în SUA, iar din februarie 2022, pentru creatorii de conținut din toată lumea, arată StartUp Cafe.

Ce îl face fericit pe cel mai bogat român? Daniel Dines: Banii sunt absolut irelevanți. M-a ajutat mult să fiu un om antisistem, încă din comunism. Când mi-am ales facultatea, am ales foarte pompos. Universitatea a fost horror CITEȘTE ȘI Ce îl face fericit pe cel mai bogat român? Daniel Dines: Banii sunt absolut irelevanți. M-a ajutat mult să fiu un om antisistem, încă din comunism. Când mi-am ales facultatea, am ales foarte pompos. Universitatea a fost horror

Recent, Facebook a anunțat funcția Challenges, în cadrul programului său de bonusuri Reels Play pentru creatorii de clipuri originale.

Cu acest program de bonusuri, creatorii vor putea câștiga anumite sume, în funcție de numărul de vizualizări obținute de reel-urile lor. Dacă 5 clipuri vor atinge 100 de secunde de vizionare fiecare, vor lua 20 de dolari. Și tot așa, „provocare după provocare”, creatorii de conținut orginal Facebook Reel vor putea obține până la 4000 de dolari într-o lună.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
reels