ULTIMA ORĂ Gigantul Apple - discuții cu autoritățile române, inclusiv pentru un Centru de cercetare - dezvoltare, după modelul celor din Marea Britanie, Germania, Israel și Franța

ULTIMA ORĂ Gigantul Apple - discuții cu autoritățile române, inclusiv pentru un Centru de cercetare - dezvoltare, după modelul celor din Marea Britanie, Germania, Israel și Franța
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 5 mai 2022

Reprezentanți ai gigantului american Apple s-au întâlnit astăzi cu autoritățile române, discuțiile abordând și lansarea unui Centru de cercetare - dezvoltare, după modelul celor din Marea Britanie, Germania, Israel și Franța.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

Apple a transmis că are un birou în România de 3 ani și intenționează acum să se extindă. 

În toamna anului 2018, Profit.ro a anunțat că Apple, atunci prima companie care a atins capitalizarea de 1 trilion de dolari, și-a înființat în România o firmă, Apple Sales.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori

Asociații companiei sunt Apple Distribution International și Apple Sales Ireland, ambele cu sediul în Irlanda. La nivel global, Apple Sales distribuie produsele Apple.

Conform codului CAEN, fima din România este autorizată să deruleze "activități de consultanță pentru afaceri și management".

VIDEO PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Prețul energiei este marea problemă. Celelalte pot fi oarecum gestionabile până la un punct CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Prețul energiei este marea problemă. Celelalte pot fi oarecum gestionabile până la un punct

Administrator al firmei din România a fost desemnat Peter Ronald Denwood, Director Corporate Law - International al companiei americane.

Săptămâna trecută, Apple a raportat al treilea cel mai bun trimestru din istoria de 46 de ani a companiei, în ceea ce privește vânzările. 

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
sales
romania
infiintare