DataCenter Forum 2019, cel mai important eveniment anual al industriei de data centere

DataCenter Forum 2019,  cel mai important eveniment anual al industriei de data centere
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 6 mai 2019

Industria Centrelor de Date evoluează rapid, iar dacă vreți să fiți la zi cu cele mai noi tehnologii, ediția 2019 a DataCenter Forum este cea mai bună ocazie. Rezervați câteva ore în agenda dvs profesională pentru o sesiune intensă de informare și networking.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ajuns la cea de a treia ediție, evenimentul aduce la București reprezentanții celor mai relevanți furnizori internaționali, organisme de certificare și asociații profesionale. Pe 8 mai, la Willbrook Platinum Center, comunitatea Datacenter locală dezbate mersul pieței și tendințele industriei. Participarea este gratuită, pentru înregistrare accesați https://datacenter forum.ro/#inregistrare

Evenimentul include prezentări, workshopuri precum și o arie expozițională și aduce în premieră în România o serie de noutăți tehnologice și soluții dedicate centrelor de date:

• Vertiv va prezenta în cadrul unui workshop avantajele competitive ale platformei DCIM Trellis și modul în care vizibilitatea extinsă și analiză în timp real a impactului schimbărilor din infrastructura fizică pot simplifica și automatiza managementul unui centru de date.

• La standul APC by Schneider, participanții la DataCenter Forum 2019 vor putea descoperi noul model de rack RACSC101E, dotat cu propria soluție de monitorizare a temperaturii și control al răcirii, și vor putea afla de ce discounturi pot beneficia utilizând sistemul Local Edge Configurator. În cadrul workshop-ului, APC va prezenta platforma tehnologică EcoStruxure și cele șase arhitecturi dezvoltate pentru managementul complet al centrelor de date.

• Riello vine la DataCenter Forum 2019 cu cele mai noi soluții de electro-backup și alimentare destinate creșterii disponibilității centrelor de date și reducerii costurilor operaționale.

• Specialiștii Corning vor detalia avantajele tehnologiei EDGE8 și etapele evoluției către noua ahitectură Base-8 care oferă suportul pentru transmisii 400G.

• Rittal va prezenta portofoliul de soluții hardware și software dedicate arhitecturilor de tip Edge computing.

• Reichle & De-Massari va aborda problematică managementului infrastructurilor fizice complexe în centrele de date și va prezența cele mai noi soluții pentru analiză și monitorizare a rețelei.

• Experții Cummins Power Generation vor oferi informații detaliate despre configurarea grupurilor electrogene și soluții practice pentru eficientizarea răcirii în centrele de date.

• Despre viitorul bateriilor lead acid vor vorbi experții  Hoppecke, care vor trasa și principalele dezvoltări ale tehnologiilor pentru acumulatori

• Compania Pyralis va susține un workshop dedicat soluțiilor de detecție și stingere a incendiilor

• Cisco va prezenta conceptul de Distributed Data Center și provocările pe care le generează managementul infrastructurilor de Disaster Recovery și Business Continuity.
Despre toate aceste tehnologii se va putea discuta în cadrul întâlnirilor directe din aria expoziționala, unde participanții vor avea ocazia viziteze și un Centru de Date mobil (containerizat) proiectat și construit de specialiștii Tema Energy,

Și anul acesta, pentru a asigura o viziune completa asupra industriei centrelor de date, printre invitații DataCenter Forum se vor afla două organizații internationale cu rol-cheie în standardizarea și reglementarea industriei de profil – Uptime Institute și BACSI –, precum și doi operatori importanți de pe piață locală; Telekom și IBM.

DataCenter Forum este singurul eveniment dedicat industriei de profil din România și combină prezentările tematice cu sesiuni demo și o zonă expozițională extinsă. Evenimentul va avea loc pe  8 Mai la Willbrook Platinum Center București. Evenimentul este organizat de compania Tema Energy, integrator de soluții și infrastructură pentru centre de date. Partenerii ediției 2019 a DataCenter Forum România 2019 sunt: APC by Schneider Electric, BACSI, Cummins, Vertiv, Uptime Institute, Uniline TCS, Riello, Rittal, Corning, Pyralis, Hoppecke și Reichle&de-Massari. Accesul la eveniment este liber, cu înregistrare la https://datacenter forum.ro/#inregistrare

viewscnt
Afla mai multe despre
data center
conferinta