Divizia de jocuri video a Amazon a anulat dezvoltarea jocului online bazat pe seria Lord of the Rings, anunțat în 2019

Divizia de jocuri video a Amazon a anulat dezvoltarea jocului online bazat pe seria Lord of the Rings, anunțat în 2019
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2021

Divizia de jocuri video a Amazon a anulat dezvoltarea jocului online bazat pe seria Lord of the Rings, anunțat în 2019, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Jocul era dezvoltat de Amazon Game Studios în colaborare cu compania chineză Leyou Technologies Holdings, care a fost cumpărată, în decembrie, de gigantul chinez al tehnologiei Tencent Holdings, scrie News.ro.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Negocierile contractuale au avut ca rezultat un conflict între Amazon și Tencent, care a dus în final la anularea jocului, a scris Bloomberg sâmbătă, citând persoane apropiate situației.

"După achiziția recentă a Leyou de către Tencent, nu am reușit să asigurăm condiții pentru a continua cu acest titlu în acest moment", a declarat purtătorul de cuvânt al Amazon, într-un comunicat trimis prin e-mail Reuters.

Echipa Amazon care lucrează la joc va fi mutată în alte proiecte, a spus ea.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

Amazon Game Studios s-a străduit să lanseze un joc video de succes de la înființarea sa, în 2014.

Compania a anulat jocurile video anunțate anterior, Breakaway și Crucible, în timp ce un alt joc al său, New World, a fost amânat în mod repetat, potrivit Bloomberg.

Divizia de jocuri video a Amazon s-a confruntat cu probleme din cauza gestionării defectuoase și a ciocnirilor culturale dintre dezvoltatorii de jocuri și principiile companiei, a relatat Bloomberg la începutul acestui an.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Viitorul CEO al Amazon, Andy Jassy, a declarat la începutul acestui an că este dedicat diviziei de jocuri video a companiei, care a fost creată sub conducerea fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
lord of the rings
joc video