Doi foști angajați WhatsApp lansează “prima rețea de relații reale”

Doi foști angajați WhatsApp lansează “prima rețea de relații reale”
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 iul 2021

Nișa de aplicații sociale s-a îmbogățit cu o nouă platformă, numită HalloApp, pe care dezvoltatorii o numesc “prima rețea de relații reale”.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Fondată de Neeraj Arora și Michael Donohue, doi dintre primii angajați WhatsApp, care au lucrat pentru produs cu mult timp înainte ca acesta să fie cumpărat de Facebook pentru 22 de miliarde, HalloApp este o aplicație de comunicare ce se aseamănă cu WhatsApp, dar are o politică complet diferită de cea a Facebook.

Comunicarea individuală și de grup, alături de adăugarea contactelor doar pe baza numărului de telefon, sunt elemente pe care HalloApp le are în comun cu WhatsApp.

Apple repară o nouă vulnerabilitate exploatată de hackeri CITEȘTE ȘI Apple repară o nouă vulnerabilitate exploatată de hackeri

De cealaltă parte, spre deosebire de produsele Facebook, HalloApp nu afișează reclame și nu-și bazează monetizarea pe acestea.

Monetizarea produsului se va face prin vânzarea unui abonament lunar, prin care utilizatorii vor dobândi acces la un set avansat de facilități, care vor fi stabilite ulterior.

Interfața aplicației se împarte în patru secțiuni: un flux cu postări ale prietenilor, grupuri, chat-uri individuale și setări. Setările aplicației sunt foarte limitate, ceea ce nu ar trebui să surprindă în cazul unei aplicații proaspăt lansate.

Există posibilitatea activării / dezactivării notificărilor pentru posturi și comentarii, alături de opțiuni privind utilizatorii care pot vedea postările și blocarea anumitor persoane.

HalloApp este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

viewscnt
Afla mai multe despre
halloapp
whatsapp
chat
aplicatie