Storis vizează extinderea internațională în 8 țări europene, până în 2026

Storis vizează extinderea internațională în 8 țări europene, până în 2026

Cătălin Meșter, CEO Storis

scris 27 iul 2021

Storis, aplicație de audiobooks, e-books și podcasts concepută în România, pregătește expansiunea internațională și vizează o prezență pe opt piețe europene, în afara României, până în 2026.

„Strategia noastră este simplă - ne propunem să avem cel mai mare catalog de cărți digitale din lume, în limba țării locale în care suntem prezenți, alături de limba engleză. Modul în care citim și învățăm se schimbă, iar consumul de carte trebuie integrat în stilul nostru de viață modern. În context, cel mai facil mod de a accesa informația digital rămâne, întotdeauna, în limba locală a fiecărui teritoriu. În perioada pandemiei, cererea de carte electronică a crescut accelerat, țările din planul nostru de extindere sunt gata să primească mai mult conținut de calitate, în limbă locală, iar noi vom fi gata să îl livrăm”, declară Cătălin Meșter, CEO Storis.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

Primul val de extindere va cuprinde Estonia și Moldova, teritorii în care aplicația va fi debuta până în 2022. Ulterior, șase piețe majore continentale - Germania, Italia, Franța, Spania, Polonia și Cehia – vor fi accesate, până în 2026.

Focusul aplicației se va axa, pentru fiecare piață în parte, pe conținut în limba locală – diferențiator major față de soluțiile existente în prezent, dublat de cel în limba engleză.

Nicușor Dan vrea să introducă plata serviciilor de pe telefonul mobil și internet pentru serviciile furnizate de Primăria Capitalei CITEȘTE ȘI Nicușor Dan vrea să introducă plata serviciilor de pe telefonul mobil și internet pentru serviciile furnizate de Primăria Capitalei

Storis are în derulare, în prezent, o rundă de finanțare, prin intermediul platformei de crowd-investing SeedBlink, cu scopul de a atrage 500.000 de euro.

Participarea la runda de investiții este deschisă oricărui utilizator înregistrat pe platforma SeedBlink, iar contribuția minimă la finanțare se situează la pragul de 2.500 de euro. Serviciul este evaluat la 3,9 milioane de euro, înainte de listarea pe platforma SeedBlink

viewscnt
Afla mai multe despre
storis
audiobooks