Elon Musk relansează posibilitatea de a cumpăra Twitter, dar cu o condiție

Elon Musk relansează posibilitatea de a cumpăra Twitter, dar cu o condiție
scris 6 aug 2022

Miliardarul american Elon Musk crede că un acord ar putea fi găsit dacă Twitter confirmă că 100 de conturi de pe rețeaua de socializare ”sunt reale”.

La începutul lunii iulie, Elon Musk a pus capăt planului de a cumpăra Twitter. O lună mai târziu, președintele Tesla și Space X a revenit asupra lui, relatează News.ro.

FOTO Colecția de bijuterii ”pierdută” a lui Elvis Presley, scoasă la licitație CITEȘTE ȘI FOTO Colecția de bijuterii ”pierdută” a lui Elvis Presley, scoasă la licitație
Elon Musk relansează posibilitatea de a cumpăra Twitter, dar cu o condiție

Miliardarul american i-a răspuns unui internaut că ”dacă Twitter pur și simplu oferă metoda sa de eșantionare a 100 de conturi și confirmă că acestea sunt reale, acordul (de preluare a Twitter) ar trebui să fie reluat conform condițiilor inițiale. Cu toate acestea, dacă se dovedește că declarațiile lor către SEC (autoritatea americană care supraveghează pieța financiară) sunt false, nu va mai fi cazul”.

Răspunzând unui alt internaut care s-a întrebat dacă SEC investighează aceste ”afirmații dubioase”, Elon Musk a postat pe Twitter: ”Bună întrebare. De ce nu o fac?”.

ULTIMA ORĂ DOCUMENT Statul are nevoie de bani: Persoanelor cu obligații fiscale restante NU le vor fi restituite, integral sau chiar deloc, amenzile plătite în vârful pandemiei pentru PLF CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ DOCUMENT Statul are nevoie de bani: Persoanelor cu obligații fiscale restante NU le vor fi restituite, integral sau chiar deloc, amenzile plătite în vârful pandemiei pentru PLF

Această poziție vine la două zile după ce Elon Musk a acuzat Twitter de „fraudă” cu privire la numărul de conturi monetizabile ale rețelei de socializare. Afirmațiile șefului Tesla și SpaceX „sunt inexacte din punct de vedere faptic, insuficiente din punct de vedere juridic și irelevante din punct de vedere comercial. Abia așteptăm să aibă loc procesul”, a replicat joia trecută Bret Taylor, președintele consiliului de administrație al platformei.

La mijlocul lunii iulie, Twitter l-a dat în judecată pe Elon Musk în Delaware, pentru a-l obliga să-și onoreze angajamentul de achiziție pentru 44 de miliarde de dolari. Procesul urmează să înceapă pe 17 octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
musk
twitter
cumparare
cont
real