eMAG lansează programul de investiții eMAG Ventures pentru companii de tehnologie

eMAG lansează programul de investiții eMAG Ventures pentru companii de tehnologie

Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures

scris 10 dec 2020

eMAG, cel mai mare retailer local online, lansează un program de investiții, denumit eMAG Ventures, pentru firme de tehnologie care aduc inovații în produse și servicii adresate direct sau indirect clienților finali.

„În mediul antreprenorial din România există multe proiecte de tehnologie cu potențial mare, care pot fi dezvoltate cu finanțare și know-how. Prin eMAG Ventures vrem să creăm o valoare adăugată reală și să contribuim la o scalarea rapidă a business-urilor, producând astfel un impact vizibil în economia digitală. Vorbim despre investiții de accelerare, destinate acelor companii care pot crește rapid cu ajutorul tehnologiei și care pot deveni viitorii unicorni. Ne dorim să finanțăm companii cu ambiție și viziune, care vor contribui la creșterea ecosistemului antreprenorial din România”, spune Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures.

SUA dau în judecată compania Facebook pentru practici anticoncurențiale, care ar putea fi forțată să vândă WhatsApp și Instagram CITEȘTE ȘI SUA dau în judecată compania Facebook pentru practici anticoncurențiale, care ar putea fi forțată să vândă WhatsApp și Instagram

Una dintre condițiile definitorii pentru eligibilitatea în eMAG Ventures este utilizarea tehnologiei în dezvoltarea produselor și serviciilor pentru clientul final, fie direct (B2C), fie indirect (B2B2C). Programul este dedicat companiilor care au deja un model de business funcțional și pot demonstra că au maturitatea necesară pentru a aduce o schimbare relevantă în piețele în care activează.   

Programul eMAG Ventures debutează astăzi, iar primele investiții sunt preconizate pentru prima jumătate a anului 2021.  

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
emag ventures
program de investitii