Endava și ISDC fuzionează pentru a-și consolida prezența pe piața serviciilor IT, inclusiv în România

Endava și ISDC fuzionează pentru a-și consolida prezența pe piața serviciilor IT, inclusiv în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 sep 2016

Companiile de servicii IT Endava și ISDC au decis să fuzioneze pentru a-și consolida prezența pe piața internațională, inclusiv în România, unde sunt prezente cu centre de software și suport.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Ca urmare a fuziunii dintre ISDC, o companie de servicii IT cu aproximativ 300 de angajați, și Endava va rezulta o organizație cu un număr total de aproximativ 3.300 de angajați aflați în birouri de vânzări din Marea Britanie, Olanda, Germania, Statele Unite, respectiv în centre de dezvoltare software și suport din România, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Moldova și Columbia, se arată într-un comunicat al celor două companii.

Cele două companii își unesc forțele pentru a crește și mai mult capacitatea Endava de a  răspunde cererii care vine din partea unui portofoliu tot mai mare de clienți la nivel global, ce include companii mari din domeniul serviciilor financiar-bancare, asigurări, telecomunicatii, media, tehnologie, sau comerț și transporturi, scrie News.ro.

Fuziunea vine in continuarea unor alte fuziuni și achiziții realizate de Endava în ultimii 3 ani în Europa și America de Nord.

Echipa ISDC va contribui la consolidarea semnificativă a prezenței Endava pe piața locală și în regiune, având în vedere că în urma acestei fuziuni numărul de angajați va trece de 1.000 de persoane în centrul său din Cluj, respectiv de 1.900 de persoane în România, unde compania mai are centre de dezvoltare software în București și Iași.

De asemenea, Endava urmează să se extindă și la Sofia.

ISDC are 25 de ani de experiență în livrarea de proiecte IT end-to-end (modernizare, integrare, migrare) cu echipe din România și Bulgaria.

Având relații de lungă durată cu clienții, ISDC a construit un portofoliu de proiecte de succes în domenii cum ar fi managementul de aplicații, analiză avansată de date și expertiza de nișă.

Dell a finalizat preluarea EMC, pentru 60 de miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Dell a finalizat preluarea EMC, pentru 60 de miliarde de dolari

ISDC derulează în principal proiecte pentru domeniul serviciilor financiare, dar portofoliul de clienți include și companii inovative din alte domenii.

Endava este o companie privată de servicii IT cu peste 15 ani de experiență în colaborarea cu unele dintre cele mai importante companii din domeniul serviciilor financiar-bancare, asigurări, telecomunicatii, media, tehnologie, sau comerț și transporturi, pe care le susține prin proiectele derulate să își transforme afacerile astfel incât să răspundă cerințelor existente și nevoilor viitoare ale clienților lor.

Endava are peste 3.000 de angajați în locații din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare din România, Moldova, Macedonia, Serbia și Columbia.

viewscnt
Afla mai multe despre
endava
isdc
servicii it