Facebook a anunțat că va introduce butonul "Dislike"

Facebook a anunțat că va introduce butonul "Dislike"
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 sep 2015

Mark Zuckerberg a anunțat că Facebook va introduce în curând butonul "Dislike", acest lucru fiind cerut de utilizatorii rețelei de socializare. Co-fondatorul Facebook a făcut anunțul în cadrul unei sesiuni de întrebări-răspunsuri deschisă publicului la Menlo Park, în Silicon Valley.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Butonul Dislike este cerut de oameni de mai mulți ani", a spus Mark Zuckerberg, adăugând că acest lucru este deja în teste. "Nu vrem să creăm doar butonul Dislike, pentru că nu vrem să transformăm Facebook într-un forum în care oamenii să voteze pro sau contra. Este important să le oferim și alte opțiuni decât simplul Like pentru a-și exprima emoțiile față de o postare", a mai spus Zuckerberg.

Facebook este cea mai mare rețea de socializare din lume, cu aproape 1,5 miliarde de oameni activi în fiecare lună. Cei mai mulți utilizatori ai rețelei sunt în SUA, Europa și India.

Facebook a fost înființată în anul 2004, fiind la început o rețea închisă pentru studenții de la Harvard. Facebook are un succes enorm și în România, ultimele date arătând că există 8 milioane de conturi pe rețeaua de socializare.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
dislike
mark zuckerberg