Facebook a început testarea secțiunii matrimoniale

Facebook a început testarea secțiunii matrimoniale
scris 6 aug 2018

Indicii descoperite în codul aplicației de Facebook arată că inginerii companiei au început să testeze viitoarea secțiune matrimonială.

După ce în urmă cu două luni, în cadrul evenimentului F8, Facebook a anunțat că pregătește lansarea unei secțiuni matrimoniale, compania americană a trecut deja la testarea acesteia.

Viitoarea secțiune matrimonială poate fi testată chiar în cadrul aplicației mobile a Facebook, dar accesul este permis doar propriilor angajați.

Paginile descoperite în cadrul aplicației scot la iveală condițiile în care funcțiile matrimoniale pot fi folosite de angajații companiei.

Amazon, Microsoft și Alphabet concurează să devină a doua companie listată în SUA cu o evaluare de 1.000 miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Amazon, Microsoft și Alphabet concurează să devină a doua companie listată în SUA cu o evaluare de 1.000 miliarde de dolari

Aceștia sunt încurajați să testeze noile opțiuni prin crearea unor profiluri false, dar sunt avertizați să respecte regulile interne ale companiei privitoare la hărțuire.

Facebook Dating le va permite utilizatorilor să creeze un profil separat, care va fi folosit strict în cadrul secțiunii matrimoniale. Utilizatorii vor putea să ia legătura doar dacă și-au dat like reciproc la profiluri.

Viitoarea secțiune matrimonială va avea și alte funcții, precum activarea profiturilor de dating pentru persoanele care sunt prezente la același eveniment.

Mark Zuckerberg susține că Facebook vrea să ajute la crearea unor relații pe termen lung, nu doar să fie bun pentru aventuri.

Lansarea unei secțiuni matrimoniale va transforma instant Facebook în cel mai mare jucător de pe această nișă și va afecta celelalte site-uri de profil.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
matrimonial