Facebook a șters unele postări ale lui Mark Zuckerberg

Facebook a șters unele postări ale lui Mark Zuckerberg
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 apr 2019

Mai multe postări din urmă cu câțiva ani ale lui Mark Zuckerberg au dispărut din cadrul rețelei sociale, iar Facebook spune că este vorba de o eroare tehnică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Postări mai vechi făcute de șeful Facebook, Mark Zuckerberg, care marchează anumite momente importante din istoria companiei, au dispărut fără urmă din cadrul rețelei sociale.

Interpelată de Business Insider, care a observat dispariția, Facebook dă vină pe unele probleme tehnice și spune că recuperarea postărilor respective ar implica un proces complicat cu șanse reduse de succes.

Însă, faptul că multe dintre postările dispărute includeau evenimente sensibile sau comunicări nu tocmai diplomate din partea șefului companiei, îi face pe cei mai sceptici să creadă că este vorba de o șterge intenționată a unor postări incomode.

FOTO Facebook lansează o funcție care explică de ce apar anumite postări în News Feed CITEȘTE ȘI FOTO Facebook lansează o funcție care explică de ce apar anumite postări în News Feed

Alături de anunțul de achiziție al Instagram, multe dintre postările dispărute sunt din perioada 2007 - 2008.

Spre exemplu, una din postările dispărute avea titlul “Calmați-vă și respirați” și conținea răspunsul destul negativ al lui Zuckerberg la reacțiile de asemenea negative ale utilizatorilor ca urmare a introducerii algoritmului de rankare pentru News Feed.

Nu este prima oară când postările lui Mark Zuckerberg dispar din cadrul rețelei sociale. Aceeași soartă au avut-o și postările din 2016 privind rolul Facebook în alegerile din Statele Unite.

Mesajele lui Zuckerberg au dispărut și din cadrul aplicației Messenger după ce au fost trimise și cu mult timp înainte ca această facilitate să fie disponibilă pentru toți utilizatorii.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
messenger
mark zuckerberg