Facebook l-a numit la conducerea Instagram pe Adam Mosseri

Facebook l-a numit la conducerea Instagram pe Adam Mosseri
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 oct 2018

Facebook a anunțat că Adam Mosseri, vicepreședintele pentru managementul de produs al Instagram, va prelua conducerea companiei, în urma demisiei neașteptate a co-fondatorilor acesteia, Kevin Systrom și Mike Krieger, de săptămâna trecută, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mosseri a fost director de produs de la începutul acestui an, iar anterior a condus divizia News Feed a Instagram. Numirea lui Mosseri va intra în vigoare imediat, a spus un purtător de cuvânt al Instagram, scrie News.ro.

”Suntem încântați să încredințăm conducerea unui lider de produs cu o experiență solidă în domeniul designului și concentrat pe profesie și simplitate – precum și pe înțelegerea profundă a importanței comunității”, au afirmat Systrom și Krieger într-o declarație.

CONFIRMARE Laurențiu Mitrache și Bogdan Neacșu, nominalizați de Ministerul Finanțelor la conducerea CEC Bank CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Laurențiu Mitrache și Bogdan Neacșu, nominalizați de Ministerul Finanțelor la conducerea CEC Bank

Systrom și Krieger și-au dat demisiile din companie săptămâna trecută, la peste șase ani de când Facebook a cumpărat compania pe care au fondat-o, pentru 1 miliard de dolari. Plecările lor survin în urma nemulțumirii în creștere provocate de implicarea tot mai mare a directorului general Mark Zuckerberg în conducerea aplicației pentru fotografii, potrivit informațiilor apărute în presă săptămâna trecută.

Mosseri a promovat în ierarhia Facebook, de când a devenit designer de produs în 2008. În timpul cât a lucrat la Facebook, acesta a mai fost director pentru aplicații mobile și director al diviziei News Feed. El era director de produs la Instagram din luna mai.

”Sunt onorat și entuziasmat de oportunitatea de a conduce echipa Instagram”, a declarat Mosseri.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
adam mosseri