Facebook lansează rame speciale de profil pentru cei vaccinați

Facebook lansează rame speciale de profil pentru cei vaccinați
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 apr 2021

Utilizatorii care s-au vaccinat împotriva COVID-19 vor putea să le arate prietenilor și să-i încurajeze pe aceștia să facă același lucru prin intermediul pozei de profil și cu ajutorul unei noi facilități a rețelei sociale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În timp ce numărul celor vaccinați crește de la o zi la alta, Facebook anunță un nou instrument prin care aceștia se pot folosi de poza propriului profil pentru a arăta că s-au vaccinat - nu ca o laudă, ci ca o încurajare pentru ceilalți.

Folosirea pozei de profil ca mijloc de transmitere a unui mesaj nu este o idee nouă. Cu ajutorul instrumentelor terțe, sau pe cont propriu, utilizatorii rețelei sociale s-au folosit și până acum de aceste imagini pentru a arăta că susțin o cauză, inclusiv politică.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

De data aceasta, ideea vine chiar de la Facebook care a dezvoltat un instrument prin care utilizatorii pot aplica o ramă în jurul imaginii de profil, ramă pe care este inscripționat “m-am vaccinat împotriva COVID-19”.

Ca majoritatea noutăților lansate de Facebook și aceasta este disponibilă, la început, doar în Statele Unite, unde textul este generat în limbile engleză și spaniolă.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

Concret, în acest caz, Facebook spune că lucrează împreună cu HHS ( U.S. Department of Health and Human Services) și CDC (Disease Control and Prevention).

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
profil
vaccinare