Facebook Stories ajunge la 500 de milioane de utilizatori

Facebook Stories ajunge la 500 de milioane de utilizatori
scris 25 apr 2019

Jumătate de milion de oameni accesează zilnic Facebook Stories, o cifră care pare surprinzătoare pentru o facilitate care părea ignorată de majoritatea utilizatorilor.

Performanța Facebook Stories este contorizată pe rețeaua socială și aplicația Messenger, astfel că cifra de 500 de milioane de utilizatori este cumulată pe cele două produse. Facebook nu spune câți utilizatori folosesc Stories doar în cadrul rețelei sociale, acolo unde părea că nu are succes.

Asta înseamnă că o treime din cei 1,56 de miliarde de utilizatori Facebook intră zilnic pentru a posta sau doar a viziona conținutul în formatul efemer Stories.

500 de milioane de utilizatori pare a fi pragul momentului pentru Facebook. Acesta este nivelul la care au ajuns și funcțiile similare din Instagram și WhatsApp separat.

Acțiunile Twitter au crescut cu 13% după rezultate trimestriale peste așteptări CITEȘTE ȘI Acțiunile Twitter au crescut cu 13% după rezultate trimestriale peste așteptări

Anunțul a fost făcut chiar de șeful companiei, Mark Zuckerberg, în cadrul conferinței cu investitorii în care Facebook și-a anunțat rezultatele financiare.

Formatul Stories a fost copiat de Facebook de la Snapchat și integrat în toate produsele mari ale companiei.

COO-ul Sheryl Sandberg a făcut cunoscut faptul că formatul stories are 3 milioane de advertiseri la nivelul tuturor produselor Facebook care-l folosesc.

Facebook Stories ajunge la 500 de milioane de utilizatori

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
facebook
stories
instagram
whatsapp
messenger