Fondatorul Pony Car Sharing și SeedBlink se alătură We As Web

Fondatorul Pony Car Sharing și SeedBlink se alătură We As Web

Julian Walder

Profit.ro
Profit.ro
scris 11 dec 2023

Julian Walder, cunoscut în mediul de afaceri sub numele Iulian Pădurariu, fost Director de Marketing și Consultant de Afaceri pentru companii locale și fondator al unor startup-uri precum Pony Car Sharing și SeedBlink equity crowdfunding, se alătură companiei de dezvoltare software We As Web.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

El va conduce divizia de Product Strategy & Development. 

Compania va încheia anul acesta cu circa nou angajați în centrele sale din România, Moldova și Albania.

Star Storage și-a cerut insolvența și anunță măsuri strategice de restructurare a datoriilor din perioada pandemiei COVID-19 CITEȘTE ȘI Star Storage și-a cerut insolvența și anunță măsuri strategice de restructurare a datoriilor din perioada pandemiei COVID-19

We As Web a încheiat 2022 cu afaceri de 10 milioane de euro și un profit net de 2 milioane de euro.

În septembrie, We As Web a deschis și biroul din Austria, iar anul acesta compania s-a extins cu noi birouri, în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania și Olanda. Echipele analizează cerințele tehnice, preiau părți ale proiectelor, iar componentele majore de dezvoltare sunt realizate de experții din România, Moldova sau Albania.

We As Web furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franța, Austria, Marea Britanie și SUA.

Înființată în urmă cu 3 trei ani, We As Web are acționariat 100% românesc. 

viewscnt
Afla mai multe despre
we as web
julian walder