FOTO Chinezii de la OnePlus au prezentat vârful de gamă OnePlus 6

FOTO Chinezii de la OnePlus au prezentat vârful de gamă OnePlus 6
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 mai 2018

Mai populară decât flagship-urile unora dintre cei mai mari producători, seria OnePlus primește un nou model, dotat cu cele mai noi tehnologii, inclusiv o doză de AI.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

OnePlus 6 are un ecran AMOLED de 6,28 inch, cu rezoluție 1.080 x 2.280 pixeli. Conform producătorului, fără cozorocul inspirat de iPhone X, ecranul acoperă 84% din partea frontală a dispozitivului.

Pe partea tehnică nu sunt surprize, noul flagship având în dotate cel mai puternic chipset al momentului, Snapdragon 845. În funcție de versiune, memoria RAM poate fi de 6 GB sau 8 GB, iar opțiunile de stocare sunt 64 GB, 128 GB și 256 GB.

Ca și în cazul generației anterioare, lipsește suportul pentru carduri de memorie și, în ciuda faptului că spatele terminalului este din sticlă, bateria de 3.300 mAh a acestuia nu poate fi încărcată wireless.

Microsoft pregătește un competitor pentru iPad CITEȘTE ȘI Microsoft pregătește un competitor pentru iPad

Sistemul foto este compus din două camere, una de 16 MP și alta de 20 MP, și beneficiază de stabilizare optică. Un aspect rar chiar și printre cele mai scumpe smartphone-uri este posibilitatea filmării în format 4K cu 60 de cadre pe secundă.

Nu putea să lipsească nici implicarea inteligenței artificiale. Aceasta, conform producătorului, va crea un efect de bokeh (estomparea fundalului în scopul evidențierii subiectului) mai puternic în cazul portretelor.

Camera foto de 16 MP va fi folosită și pentru recunoașterea facială care ar trebui să recunoască utilizatorul și să deblocheze telefonul în 0,4 secunde. Există, că alternativă, și scanerul de amprente de pe spatele telefonului.

Noul OnePlus 6 va fi disponibil din 22 mai și va costa între 519 de euro pentru cea mai ieftină versiune (6 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare) și 619 euro pentru cea mai scumpă variantă (8 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare).

FOTO Chinezii de la OnePlus au prezentat vârful de gamă OnePlus 6

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
smartphone
android