FOTO Facebook renunță la o aplicație, la peste 3 ani după lansare

FOTO Facebook renunță la o aplicație, la peste 3 ani după lansare
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 ian 2019

Facebook renunță la aplicația "Moments" pentru organizarea fotografiilor, la peste trei ani după lansarea acesteia, informează vineri Press Association.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acest serviciu online, utilizat pentru stocarea fotografiilor din telefon și conceput pentru a facilita crearea albumelor foto de către utilizatori, va fi închis la nivel mondial pe 25 februarie, scrie Agerpres.

Blocaj total: Motorul de căutare Bing al Microsoft, blocat în China. Cea mai mare populație utilizatoare de internet din lume nu mai are acces la niciun motor de căutare străin CITEȘTE ȘI Blocaj total: Motorul de căutare Bing al Microsoft, blocat în China. Cea mai mare populație utilizatoare de internet din lume nu mai are acces la niciun motor de căutare străin

Potrivit paginii Google Play, aplicația "Moments" a fost instalată de peste de 50.000.000 de ori pe dispozitive Android.

Aplicația gratuită "Moments" oferă utilizatorului opțiunea de a pune la dispoziția prietenilor săi fotografiile în care apar și aceștia și, în același mod, utilizatorul va avea acces la fotografiile prietenilor în care apare și el. Această aplicație permite utilizatorilor să-și creeze grupuri pentru a sincroniza trimiterea, în mod privat, a anumitor fotografii unor prieteni. Aplicația folosește aceeași tehnologie de recunoaștere facială utilizată de Facebook.

FOTO Facebook renunță la o aplicație, la peste 3 ani după lansare

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
moments
fotografii