FOTO Google prezintă o rețea socială pentru companii

FOTO Google prezintă o rețea socială pentru companii
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 apr 2019

Google își transformă rețeaua socială eșuată Google+ într-o rețea socială dedicată exclusiv firmelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google a anunțat serviciul Currents în cadrul conferinței dedicate serviciilor online, Cloud Next 2019. Bazat pe răposatul Google+, Currents este o rețea socială de business.

Conform descrierii oficiale, Currents poate fi folosită de angajații unei companii pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai interesante discuții din cadrul acesteia.

Practic, în viziunea celor de la Google, Currents ar putea fi folosită ca o formă internă de comunicare mai puțin oficială decât email-ului.

Jack Dorsey, CEO-ul Twitter, a primit în 2018 un salariu de 1,40 de dolari CITEȘTE ȘI Jack Dorsey, CEO-ul Twitter, a primit în 2018 un salariu de 1,40 de dolari

Interfața și funcționalitatea Currents sunt în mare parte aceleași cu cele pe care le oferea Google+. Postările sunt afișate pe baza unui algoritm, existând și posibilitatea sortării invers cronologice a acestora.

Ca o excepție, posturile conducerii pot primi o prioritate mai mare, pentru a fi mai vizibile în cadrul fluxului.

La fel ca în cazul Google+, utilizatorii pot folosi tag-uri pentru posturi și imagini. De asemenea, fiecare element din cadrul rețelei va fi însoțit de date statistice privind interacțiunile.

Google Currents se află în prezent în stadiu beta. Administratorii care doresc să primească acces, pot cere acest lucru trimițând un e-mail la adresa CurrentsBeta@google.com.

FOTO Google prezintă o rețea socială pentru companii

viewscnt
Afla mai multe despre
google
currents
retea sociala