FOTO Microsoft pregătește un nou smartphone, cu două ecrane

FOTO Microsoft pregătește un nou smartphone, cu două ecrane
scris 27 iul 2021

După eșecul cu Surface Duo, Microsoft lucrează la o nouă versiune a smartphone-ului cu Android și două ecrane, care va aduce mai multe îmbunătățiri și un preț mai mic.

În ciuda primirii mai mult decât reci a primului și mult prea scumpului smartphone cu două ecrane al companiei, Microsoft nu renunță la idee și pregătește un nou model, care să nu mai repete greșelile primului.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

În primul rând, spre deosebire de primul model, care ieșise pe piață deja depășit din punctul de vedere al componentelor interne, Surface Duo 2 va fi la zi și va beneficia de un chipset nou, care se pare că va fi Snapdragon 888.

În al doilea rând, sistemul foto va trece la trei camere foto. Camera principală va fi secondată de una ultra-wide și alta tele, pe modelul folosit de majoritatea smartphone-urilor ultimilor ani.

Ce nu se știe, încă, este dacă Microsoft a reușit să reducă dimensiunile și greutatea destul de masivului dispozitiv cu două ecrane.

China acuză SUA de crearea unui ”inamic imaginar” CITEȘTE ȘI China acuză SUA de crearea unui ”inamic imaginar”

Lansarea lui Surface Duo 2 este așteptată în septembrie. Pe surse, se pare că acesta va costa 1.000 de dolari, mult sub cei 1.400 de dolari ceruți inițial de Microsoft pentru primul telefon din serie.

FOTO Microsoft pregătește un nou smartphone, cu două ecrane

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
smartphone