FOTO Samsung a prezentat seria Galaxy Note 20

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 aug 2020

Producătorul coreean Samsung și-a prezentat cel de-al doilea flagship al anului, Galaxy Note 20, în cadrul tradiționalului eveniment Unpacked, care, de data aceasta, a fost organizat exclusiv virtual din cauza pandemiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară
Cele mai confortabile scaune și fotolii din lume, de la Stressless, la SensoDays în Showroom CITEȘTE ȘI Cele mai confortabile scaune și fotolii din lume, de la Stressless, la SensoDays în Showroom

Noua serie este compusă din două modele: Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra. Cele două, împărtășesc designul și o parte a dotărilor tehnice.

VIDEO este disponibil mai jos, iar imagini pot fi văzute în GALERIA FOTO

Un mai performant și mai eficient Exynos 990 (Snapdragon 865+, pentru unele regiuni) este chipset-ul care va duce greul calculelor. Acesta va fi ajutat de 8GB RAM și 128GB spațiu de stocare în cazul lui Note 20 și 12GB RAM cu 128/5125GB spațiu de stocare pentru versiunea Ultra.

Microsoft anunță lansarea xCloud pe Android CITEȘTE ȘI Microsoft anunță lansarea xCloud pe Android

Note 20 Ultra va avea un ecran AMOLED de 6,9 inch, cu rezoluție QHD, numărându-se printre cele mai mari smartphone-uri de pe piață. Note 20 se mulțumește cu un ecran de 6,7 inch și rezoluție FHD.

Ambele au fost perforate pe centrul ecranului pentru a se acomoda camera frontală, cu mențiunea că varianta Ultra se bucură de Gorilla Glass 7, cea mai nouă versiune a sticlei de protecție folosite de majoritatea producătorilor de smartphone-uri.

Note 20 Ultra va beneficia de de mult promovată cameră de 108MP, care a debutat în primăvară pe S20 Ultra. Mai modest, Note 20 se va mulțumi cu o cameră principală de 12MP. Sistemul foto de pe modelul Ultra este capabil de o mărire optică 5X, în vreme ce Note 20 va mări de 3 ori.

 

Ambele telefoane au o cameră frontală de 10MP, cu f/2.2 apertură și ambele suportă 5G mmWave.

Bateriile de 4.500 mAh, pentru Note 20 Ultra, respectiv 4.300 mAh, pentru Note 20, vor veni împreună cu un încărcător de 25W. Încărcarea wireless se face cu 15W.

Galaxy Note 20 va costa 999 dolari, iar Galaxy Note 20 Ultra, 1.299 dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy
note 20