FOTO Samsung a pus poze cu ... iPhone într-o reclamă

FOTO Samsung a pus poze cu ... iPhone într-o reclamă
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 iun 2022

Un banner publicitar care promova unul din serviciile Samsung conținea imagini cu un iPhone, folosite din greșeală de angajații companiei coreene.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cu sau fără intenție, Samsung a făcut reclamă rivalului Apple într-o reclamă proprie, folosită în cadrul unei aplicații pentru promovarea unuia dintre serviciile companiei.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare

O poză cu un iPhone a fost pus de angajații Samsung din Coreea de Sud într-un banner care promova temele grafice pentru telefoanele Galaxy în cadrul aplicației Samsung Members.

În imagine nu se vedeau brandurile Apple sau iPhone, însă, orice utilizator care a văzut cum arată unul dintre smartphone-urile companiei americane a putut recunoaște formele și elementele caracteristice acestora.

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Oamenii sunt pregătiți să plătească prețuri mai mari pe vacanțe. Era un fenomen de așteptat să se întâmple CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Oamenii sunt pregătiți să plătească prețuri mai mari pe vacanțe. Era un fenomen de așteptat să se întâmple

Bineînțeles că imaginea s-a viralizat, iar utilizatorii s-au amuzat și au creat meme-uri pe seama greșelii Samsung, care nici nu este la prima întâmplare de acest gen.

Greșeala a fost recunoscută de unul dintre moderatorii forumului pentru Galaxy Store, care și-a cerut scuze și a spus că unul dintre angajați a folosit o imagine greșită pentru reclamă.

FOTO Samsung a pus poze cu ... iPhone într-o reclamă

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
iphone
apple
reclamă