FOTO Sony lansează cel mai rapid card SD

FOTO Sony lansează cel mai rapid card SD
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 feb 2017

Sony anunță o nouă serie de carduri de memorie în format SD, carduri pe care compania japoneză le evaluează ca fiind cele mai rapide din lume la ora actuală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Sony anunță seria SF-G de carduri SD de memorie, disponibile în capacități de 32 GB, 64 GB și 128 GB. Principalul atu al acestora, conform producătorului, este viteza foarte bună atât pentru citire, cât și pentru scriere.

Viteza de scriere este foarte importantă pentru conținutul multimedia de rezoluție mare, precum fotografiile realizate cu aparate foto DSLR sau mirrorless, dar și pentru capturile video în format 4K.

Noile carduri SF-G, compatibile cu standardul UHS-II, sunt lăudate de Sony ca fiind capabile de a citi datele cu 300 MB/s și de a scrie cu până la 299 MB/s.

Windows 10 va primi două update-uri majore anul acesta CITEȘTE ȘI Windows 10 va primi două update-uri majore anul acesta

“Cu seria SF-G, demonstrăm încă o dată angajamentul asumat de a oferi o gamă completă de dispozitive media de performanță superioară pentru fotografii profesioniști și amatori, maximizând performanțele aparatelor de fotografiat ale acestora”, a declarat Romain Rousseau, European Product Marketing Manager.

Pe lângă vitezele mari de procesare a informațiilor, noile carduri Sony mai prezintă câteva caracteristici interesante. Acestea sunt rezistente la apă și protejate anti-static. De asemenea, producătorul pune gratuit la dispoziția utilizatorilor aplicația File Rescue, o soluție de recuperare a conținutului șters de pe cardul de memorie.

Noile carduri din seria SF-G vor putea fi găsite în magazinele din România începând cu luna martie.

FOTO Sony lansează cel mai rapid card SD

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
card de memorie
foto