FOTO Sony lansează cel mai rapid card SD

FOTO Sony lansează cel mai rapid card SD
scris 22 feb 2017

Sony anunță o nouă serie de carduri de memorie în format SD, carduri pe care compania japoneză le evaluează ca fiind cele mai rapide din lume la ora actuală.

Sony anunță seria SF-G de carduri SD de memorie, disponibile în capacități de 32 GB, 64 GB și 128 GB. Principalul atu al acestora, conform producătorului, este viteza foarte bună atât pentru citire, cât și pentru scriere.

Viteza de scriere este foarte importantă pentru conținutul multimedia de rezoluție mare, precum fotografiile realizate cu aparate foto DSLR sau mirrorless, dar și pentru capturile video în format 4K.

Noile carduri SF-G, compatibile cu standardul UHS-II, sunt lăudate de Sony ca fiind capabile de a citi datele cu 300 MB/s și de a scrie cu până la 299 MB/s.

Windows 10 va primi două update-uri majore anul acesta CITEȘTE ȘI Windows 10 va primi două update-uri majore anul acesta

“Cu seria SF-G, demonstrăm încă o dată angajamentul asumat de a oferi o gamă completă de dispozitive media de performanță superioară pentru fotografii profesioniști și amatori, maximizând performanțele aparatelor de fotografiat ale acestora”, a declarat Romain Rousseau, European Product Marketing Manager.

Pe lângă vitezele mari de procesare a informațiilor, noile carduri Sony mai prezintă câteva caracteristici interesante. Acestea sunt rezistente la apă și protejate anti-static. De asemenea, producătorul pune gratuit la dispoziția utilizatorilor aplicația File Rescue, o soluție de recuperare a conținutului șters de pe cardul de memorie.

Noile carduri din seria SF-G vor putea fi găsite în magazinele din România începând cu luna martie.

FOTO Sony lansează cel mai rapid card SD

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sony
card de memorie
foto